Traiteur

VOLZET — VOLZET — VOLZET — VOLZET — VOLZET

 

Beste klanten,

De feestdagen zijn stilletjes in aantocht. Heb je zin om thuis te feesten en niet achter de kookpotten te staan?

Vanaf dit jaar verzorgt Resto Wald tijdens de feestdagen een traiteurdienst en is het restaurant gesloten. Je kan kiezen uit een 4 of 5 gangen menu, met of zonder aangepaste wijnen.

 

De ophaalmomenten zijn:

– 24 december van 16u tot 18u (VOLZET)

– 25 december van 15u tot 17u (VOLZET)

– 31 december van 15u30 tot 18u (VOLZET)

 

De carpaccio, rivierkreeft en het dessert worden al op borden gedresseerd, deze borden hoef je niet terug te brengen. Voor de kabeljauw en de fazant krijgt u alles in bakjes al klaargemaakt. U hoeft enkel nog op te warmen en op een bord te dresseren. Hierbij krijgt u duidelijke instructies en foto’s bij elk gerecht. Je kan ook kiezen voor aangepaste wijnen (per fles te bestellen).

Indien u of uw gezelschap bepaalde dieetwensen of allergieën hebben, kan u dit melden bij de bestelling en wordt hier zeker rekening mee gehouden.

 

Menu 

Carpaccio van Belgisch wit blauw – couscous – truffel – paddenstoelen

Rivierkreeft – pompoen – bisque (*)

Kabeljauw – beurre blanc – pastinaak

Fazant – knolselder – cantharellen

Hazelnoot – koffie – witte chocolade

 

4 gangen € 33

5 gangen € 38 (*)

Brood en boter € 2,5 pp

Wijn € 12 per fles

Cava € 16 per fles

 

Om te bestellen hoeft u alleen een mailtje te sturen naar traiteur@restowald.be voor 15 december.

(enkel en alleen hier worden bestelling aanvaard).

Hierin vermeldt u:

– met hoeveel personen u bent

– hoeveel gangen jullie wensen (met of zonder brood en boter)

– of je aangepaste wijnen bij de gerechten wenst

– of er iemand vegetarisch is of bepaalde allergieën heeft

– wanneer u de bestelling graag wil ophalen

 

Alvast bedankt en hopelijk tot snel!